banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Bu futbolla, Şampiyonluk zor!
Şanlıurfaspor üç puanı almasını bildi ama oynadığı futbol ile şampiyonluk için pek fazla ümit vermeyerek, Tepecik maçı öncesi düşündürdü.

Şanlıurfaspor, Turgutluspor karşılaşmasında oynadığı zayıf futboluyla düşündürdü. Özellikle rakibi karşısında pozisyon bulmakta zorlanan Şanlıurfaspor'lu futbolcular ikinci yarıda buldukları tek pozisyonla golü atıp üç puanı zorda olsa almayı başardılar.
Ayrıca Şanlıurfaspor Teknik direktörü Kemal Kılıç ise karşılaşmada bazı pozisyonlarda sinirlenip rakip futbolcuların üzerine yürüyerek sinirlerin gerilmesine neden oluyor ve maçın zaman zaman durmasına sebebiyet veriyordu. Bu durum karşısında yan hakem Kemal Kılıç'ı uyararak olayın tekrarlanması durumunda tribüne göndereceği uyarısında bulundu. Teknik direktörün bu tavrının yanlış olduğunu ve her maçta bu tür olayların yaşanılabileceğini, bu tür durumlar karşısında daha sakin ve akli selim davranılması gerektiğini belirtiyoruz.

Taraftar stad çıkışında öfkelendi
Şanlıurfaspor Turgutspor karşılaşmasını izlemeye gelen taraftarlar maç bitişinin ardından stad'tan çıkmaya çalıştılar. Özellikle GAP Arena stadyumunun sağ numaralı tribününde maçı izleyen taraftarlar çıkışta zorluk çektiklerini insanların ezilme tehlikesi geçirdiklerini belirttiler.
Öfkelenen taraftarlar basın mensuplarına yönelerek, "Bir Pazar günümüz var. Pikniği, geziyi bırakıp Şanlıurfaspor'a destek vermek için maça akın ediyoruz. Ama kimsenin bizi düşündüğü yok. Sağ numaralı tribünde maç bitişinin ardından sadece tek bir kapıdan çıkışların olduğunu ve bu durum karşısında stad çıkışlarında zorlandıklarını" söylediler.
Öfkelenen taraftar grubu bu durum karşısında "Yaklaşık 5 haftadır aynı durumlarla karşılaşıyoruz. Yetkililere bildirmemize rağmen gerekli adımlar atılmadı. Bu şekilde devam ederse maça gelmeyeceklerini acilen bu duruma yetkililerin el atması gerektiğini" söylediler.
Murat Çiftçi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.