banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Bozöyükspor Maçı İçin Eskişehir’de Kampa Giriyorlar
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup`ta yaklaşık 23 bin kişinin izlediği Şanlıurfaspor-Bugsaş Spor maçına, kadın ve çocuklar da yoğun ilgi gösterdi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup`ta yaklaşık 23 bin kişinin izlediği Şanlıurfaspor-BUGSAŞ Spor maçına, kadın ve çocuklar da yoğun ilgi gösterdi.

GAP Arena Stadyumu`ndaki maça Şanlıurfa Valiliği`nin temin ettiği araçlarla gelen yaklaşık 10 bin kadın ve çocuk taraftar, sarı-yeşilli takıma 90 dakika boyunca destek verdi. Kadın ve çocuk taraftarlara maç öncesi 8 bin adet civarında da Türk Bayrağı dağıtıldı.

Şanlıurfaspor Kulübü Basın Sözcüsü Reşit Akıl, yaptıgı açıklamada  kadın ve çocuk taraftarların maça getirilmesindeki katkısından dolayı başta Vali Celalettin Güvenç olmak üzere tüm protokol  yetkililerine  teşekkür etti.

Bugsaş Spor gibi güçlü bir takımı yendikleri için mutlu olduklarını ifade eden Akıl, şunları kaydetti:

`Bana göre grubumuzda bizden ve Balıkesirspor`dan sonra en iyi futbol oynayan takım Bugsaş Spor`dur. İlk yarıda mağlup olduğumuz güçlü rakibimizi yenerek önemli bir virajı kayıpsız atlattık. Rakibimiz 10 kişi kalmasına rağmen güzel mücadele etti. Takımımız bir çok gol pozisyonuna girmesine karşın, saha zeminin kötü olmasının da etkisiyle sadece 3 tanesini gole çevirdi. Futbolcularımızın istekli Oyunu bizleri ve taraftarlarımızı oldukça memnun etti. Ayrıca, maçta bizi destekleyen başta Valimiz olmak üzere tüm protokol üyeleri ve stadı dolduran taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.`

Akıl, haftaya zorlu Bozüyükspor deplasmanına gideceklerini de hatırlatarak, kalan maçları kazanarak hedeflerine ulaşmak istediklerini ifade etti.



HAZIRLIKLAR ESKİŞEHİR’DE

Şanlıurfaspor zorlu Bozöyükspor deplasman maçı hazırlıklarını Eskişehir’de sürdürecek, Sarı-yeşilli ekip  bu akşam saat 21:00’da kara yoluyla Eskişehir’kentinde kampa girecek

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.