banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Bozova Futbol Turnuvası başlıyor

 Bozova Platformu tarafından organize edilen futbol turnuvası bu sene 29 takımından 3 yüzün üzerinde sporcunun katılımı ile gerçekleşecek.
Turnuva öncesi kuralların belirlenmesi ve takımların genel olarak isteklerinin dinlenmesi amacı ile yapılan toplantı sonrası 29 takımın müracaat ettiği turnuvanın fikstür çekimleri de yapıldı.
20 Nisan 2016-16 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılacak olan futbol turnuvasına 29 takım 7 grupta önce lig usulü, ikinci turdan itibaren ise elemeli olarak mücadele edecektir.
Bozova Devlet Hastanesi Başhekimi M. Fatih AKSOY, Ziraat Odası Başkanı Suphi AKSOY, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet AKGÜN, Abdulkadir ASLAN (Vodafone Aslan İletişim), Ömer UÇAR (Uçar Ticaret), Müslüm YILDIRIM (Muhtarın Yeri Lokantası), Mehmet ERDOĞAN (Muhasebeci-Mali Müşavir), Ali ALMAS (Gıda Mühendisi), Özel Son Damla Rehabilitasyon Merkezi, Mehmet ERBİL (Erbil Kırtasiye), Abdulkadir AKSOY (Türkcell Aksoy İletişim), Özel Bozova Rehabilitasyon Merkezi’nin sponsor olduğu turnuvanın açılış maçı yarın saat 18.00’da Yaylak Gençlik Spor ile Tutluca Gençlik Spor arasında yapılacaktır. Tüm halkımız davetlidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.