banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Bomba gibi şike açıklaması

Devlet Bakanı Faruk Çelik, Fenerbahçe'nin, Eskişehirspor ve Ankaragücü maçında attığı gollerin sıradan kaleci hatası olmadığını iddia ederek, son maçlardan sonra ligdeki berrak tabloyu göremediğini ifade etti.

Yıldırım Belediyesi tarafından hasta yakınları için yaptırılan misafirhanenin açılışından sonra gazetecilerin sorularını cevapladı. Bursaspor'un yarın oynayacağı zorlu Beşiktaş maçı öncesinde bomba gibi açıklamalar yapan Bakan Çelik, "Ben Trabzonsporlu futbolculara, kaleciye çok güveniyorum. Şenol Güneş'e çok güveniyorum. Kaleci iyi bir kaleci. Geçmişteki maçlarda kalecilerin yüzünden bu duruma geldik.

Eskişehirspor ve Ankaragücü maçında yenilen golleri, sıradan bir kaleci hatası olarak değerlendirmiyorum. Bütün Bursalıları incitiyor. Hakkı ile kim şampiyon olacaksa olsun, Bursaspor hakkıyla olmayacaksa olmasın"
dedi.

Fenerbahçe'nin son iki maçtaki galibiyetini bu şekilde görünce Trabzonspor maçını daha dikkatli izleyeceklerinin altını çizen Çelik, "Şenol hocaya ve öğrencilerine güveniyorum. Yenileceklerse Fenerbahçe'nin oyunuyla, gücüyle yenilsinler. Kaleci hataları ile oluşacak bir mağlubiyet kabul edilebilir değil" diye konuştu.

Bakan Çelik bir gazetecinin, "Sizce geride kalan 33 haftada lig temiz mi" sorusuna ise, "Son maçlardan sonra ligdeki o berrak tabloyu göremiyorum" cevabını verdi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.