banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

BJK ve GS'lilerden Trabzona destek

Ezeli rakipleri Fenerbahçe`yi sevme-yen Şanlıurfalı Galatasaray ve Beşiktaşlı taraftarlar, final maçında Trabzonspor`u destekleyeceklerini söyle-diler.


Final maçının yerinin açıklanmamasından önce `Taraftarlarımız Şanlıurfa`ya gelemez` önyargısında bulunarak Şanlıurfa`yı istemeyen Trabzon-spor, Şanlıurfa`da beklemediği ilgiyi görecek. Gerek konaklama sorunu ve gerekse de ulaşım sorununu bahane ederek Güneydoğu`ya gelmek istemeyen Trabzonspor`a Beşiktaşlı ve Galatasaraylı taraftarlardan tam destek geldi. Şanlıurfa`da ilk defa yıldızlar topluluğunun bulunduğu süper lig ekiplerinden Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak olan kupanın final maçına ev sahipliği yapacak olan Şanlıurfalılar, çok mutlu olurken maç gününü deyim yerindeyse iple çekmeye başladılar. Beşiktaş ve Galatasaray`ın kupadan erken elenmesiyle takımlarını Şanlıurfa`da göremeyecek olan Sarı-Yeşilli ve Siyah-Beyazlı taraftarlar, hiç ilgi duymadıkları Fenerbahçe`nin rakibi Trabzonspor`u destekleyecekler.


Biletlerin satışa çıkmasıyla beraber bilet alacaklarını ve maç günü Trabzonspor tribünlerinde yer alarak bordo-Mavilileri destekleyeceklerini belirten Beşiktaşlı ve Galatasaraylı Taraftarlar, "Trabzonspor burada seyircisiz kalmayacak. En güzel şekilde Trabzon`u burada ağırlayacağız ve maçta da tribünlerde yerimizi alarak 90 dakika boyunca muhteşem bir şekilde desteğimizi vereceğiz" dediler.

Cengiz Cengiz. / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.