banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Bıyıktaydan Allen Iversonın itirafı
Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı antrenörü Burak Bıyıktay, transferi gündemde olan ABDli yıldız oyuncu Allen Iversonın alınması halinde müthiş bir hava ve seyirci getireceğini söyledi.

Bıyıktay, Basketbol Federasyonunun resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Iverson ile ilgili bir soruya, Gerçekten çok önemli bir marka. Öyle bir oyuncudan bahsediyoruz ki dört kez NBAde sayı kralı olmuş müthiş bir oyuncu. Onun buraya geldiğinde nasıl bir ruh halinde olacağını bilmiyoruz. Onun bir takıma katkı vermemesi ise düşünülemez. Müthiş bir hava getirir, seyirci getirir ve bir sürü şey getirir. Türk basketboluna ve Türkiyeye çok şey getirir. Onun gibi bir oyuncuyu alıp oynatabilmek, büyük bir başarı kaynağı olur. Mire Chatman ile müthiş bir ikili olacağını düşünüyorum. İnşallah alırız diye yanıt verdi.

Iversonın durumunun kontrat aşamasında olduğunu da kaydeden Bıyıktay, şöyle devam etti:

Bundan sonra durum kulüp yönetiminin verebileceği karara bağlı. Çünkü başka dinamikler devreye giriyor ve başka fedakarlıklar yapılıyor. Sayın Şeref Yalçın, bir takım sponsorluk anlaşmaları için konuşmalar yapıyor ve bir yerlere getirmeye çalışıyor. O da bir çok şeyi garanti altına aldı ve sadece ufak tefek bazı şeyler var. Bizim (Disiplin ile ilgili sıkıntılar yaşamayalım) derdimiz bulunuyor. Sonuçta Iversona ciddi paralar vereceğiz. Onu kaybetmek yerine, saha içinde kullanmak istiyoruz. Beşiktaş forması altında Allen Iversonı Akatlarda merak ediyorum. O kısım, tamamen yönetimle ilgili. Bence önümüzdeki hafta içinde her şey belli olacak.

Beko Basketbol Lig;nde iyi bir derece almak için mücadele edeceklerini söyleyen Bıyıktay, Biz geçen yıl aldığımız derecenin üstünü hedefliyoruz. Ufak farklarla ki yaşadığımız birçok şansızlığa rağmen Efes Pilsene kaybettik. Bence başarılı bir sezon geçirdik. Ama bu yıl daha yukarılara gitmek istiyoruz. Amacımız finale gitmek olacaktır. Bu kapasitemiz de bulunuyor. Burada çalışmak ve istemek önemli. Şans faktörünün de yanımızda olması gerekiyor. Özellikle geçtiğimiz sezon sakatlık sorunları çok oldu. Sakatlanan bir oyuncumuz en az 1.5 ile 2 ay arasında takımdan ayrı kaldı. Bunun yanında cezaları da ekleyince, sıkıntılar yaşadık ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.