banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Birecik Belediyespor'da Galibiyet Hasreti Dinmiyor

Ama ilk yarıda 2 tane zorunlu degişiklik yapmak zorunda kalınca oyunun hakimiyetin nispeten ev sahibine geçti.2.yarı da oyuncu değişikliklerinden sonra etkili olan Birecik Belediyespor topa daha çok hakim olmaya başladı.
Ama maçın kırılma noktası Enes`in yaptığı vuruşun direkten dönmesi ile oldu.
Maçın son dakikalarında etkili atak yapan Birecik Belediyespor gol bulamayınca maç 0-0 beraberlikle sona erdi.
Maçı izlemeye gelen seyirci sayısı oldukça çoktu
.Ama taraftar maça değil,sinema izlemeye gelmişti sanki.Ligin 2 puanla alt sıralarında bulunan Birecik Belediyespor eğer alt sıralardan kurtulmak istiyorsa ligde seri galibiyet alması gerekiyor ve Birecik halkının takımına destek vermesi gerekiyor.
Birecik Belediyespor oyuncu desteğini U19 takımından sağlamaya çalışıyor ama her nedense U19`dan A takıma çıkan Hamit Tezcan ve Müslüm İnanç`ı şuana kadar oynatmayan Teknik Direktör Hasan Atalay`ı bu konuda eleştirmemiz gerekiyor.
Zaten şuanda A takımda bulunan oyunculardan tecrübeli olanlar çok az,genç bir kadro kurmaya çalışan TD.Hasan Atalay genç oyunculara öncelik tanıyor ama sonuç ortada 4 maçta 2 mağlubiyet 2 beraberliğimiz bulunuyor.
Devre arasında yapılacak transferler ve üst üste alınaxak galibiyet takımı havaya sokacak ve şampiyonluk koltuğuna oturmaya yardımcı olacaktır.

 

HABER: Furkan KIZILATEŞ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.