banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Birecik Belediyespor Zorlu Deplasmandan 1 Puan İle Dönüyor.

 

Birecik Belediyespor Zorlu Deplasmandan 1 Puan İle Dönüyor.
Geçen sene çok iyi performans gösteren 44 Malatya kendi evinde ağırladığı Birecik Belediyespor ile 3-3 berabere kaldı.Yeşiltepe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Sami Özkan, Ali Pınar, Ahmet Ulu hakem üçlüsü yönetti. Çok sayıda taraftarın takip ettiği gol duellosuna dönen maçta 44 Malatyaspor 1 puanı zor kurtardı. 44 Malatyaspor’un gollerini dakika 16’da Cumali, dakika 57’de Selim, dakika 69’da Halil İbrahim kaydetti. Birecik Belediyespor’un gollerini ise dakika 28’de Görken, dakika 62 ve 65’te Enes attı.
Birecik Belediyespor ligin 4.haftasında kendi evinde Şehitkamil Belediyespor'u konuk edecek.Yeni hocası ile galibiyet almak isteyen Birecik Belediyespor Şehitkamil maçına mutlak üç puan için çıkıyor. Birecik Belediyespor-Şehitkamil Belediyespor Tarih: 06.10.2013(Pazar) Saat:14.30 Stad:Birecik İlçe Stadı

 

Haber; Furkan KIZILATEŞ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.