banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Birecik Belediyespor ve Siverek Belediyespor’a TFF’dan 35’er bin lira destek

TFF destek paketlerini belirledi. Buna göre, Bölgesel Amatör Lig'de yer alan takımların  deplasman maçları için, karayolu ile gidilen her kilometre başına 1.5 TL katkı payı ödenecek.  Ulaşım katkı payının yanı sıra, tek yönde 200 kilometre ve üzerindeki mesafeye deplasmana gidecek takımlara ayrıca konaklama desteği olarak 1000 TL katkı payı verilecek. Bunun yanı sıra lige katılacak takım başına 10 bin liralık maddi yardım yapacak olan Türkiye Futbol Federasyonu ayrıca her kulübe aylık 400 liradan 4800 liralık antrenör desteği de sağlayacak. Ayrıca BAL mensubu her takımın 24 oyuncusu ve 1 teknik adam için yaptırılacak sezonluk ferdi kaza sigortası da TFF tarafından karşılanacak.  Böylece her takıma yapılan destek miktarı 35 bin lirayı bulacak.  

Bölgesel Amatör Lig'e 84'ü geçen yıl BAL'de yer alan takımlardan, 70'i ilk kez BAL'de yer alacak yerel lig takımlarından, 12'si ise 2011-2012 Sezonunda Spor Toto 3.Lig'den düşen takımlardan olmak üzere toplam 166 takımın katılması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.