banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

BİR ÇAĞLAYAN KLASİĞİ
Bölge finalinde Diyarbakır’ı 74-60, Hatay’ı 85-35 yenerek B Grubu birincisi olarak Türkiyeyarı finaline gitmeye hak kazandı.

Okul müdürü Mustafa TAYLAN “Okul olarak her öğrencinin bir spor dalıyla uğraşmasını istiyoruz.  Spor dalları arasında da basketbola biraz daha önem veriyoruz. Amacımız Şanlıurfa’da değil Türkiye genelinde yarışmak ve Şanlıurfa’nın adını Türkiye’ye duyurmak olduğu için ona göre çalışmalar yapıyoruz. Şimdi Türkiye finallerinde hem Şanlıurfa’yı hem de bölgeyi temsil edeceğiz. İnşallah Türkiye finallerinde de güzel bir sonuç alır. Şanlıurfa’yı güzel bir şekilde temsil ederiz. Küçükler basketbol takımımız 1-3 mayısta Samsun’da Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesini temsilen Türkiye finallerinde oynayacak tüm Şanlıurfalıların duasını bekliyoruz” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.