banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Şanlıurfaspor

Binici Urfaspor Başkanı Değil, Vekiliymiş!

Yönetim Kurulu yaptığı yazılı açıklamada, Kulüp 2. Başkanımız sayın Abdulkadir Binici, görevi sıfatıyla kulüpte Başkan vekilliği yapmaktadır. Kesinlikle kulüp Başkanlığı için bir talebi ve düşüncesi yoktur Kamuoyunda çıkan bu tür yıpratıcı haberlere itibar edilmemesini istiyoruz’ denildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada şu görüşlere yer verildi:

‘Biz görevde bulunduğumuz süre içersinde Şanlıurfaspor’un başarısı  ve zarar görmemesi adına elimizden gelen bütün çabaları sarf ettik ve edeceğiz.

Bu süreçte yönetimin başında olan Kulüp 2. Başkanımız Sayın Abdulkadir Binici, görevi sıfatıyla kulüpte Başkan vekilliği yapmaktadır. Kesinlikle kulüp Başkanlığı için bir talebi ve düşüncesi yoktur Kamuoyunda çıkan bu tür yıpratıcı haberlere itibar edilmemesini istiyoruz.

Kulübümüzde son 8 aydır devam eden sıkıntıları kamuoyu çok iyi bilmekte ve yakından takip etmektedir. Bu süreçte başta Şanlıurfaspor olmak üzere yönetim kurulu olarak çıkan yanlış ve kasıtlı haberlerle haksız ithamlarla yıpratıldık.

Biz yönetim kurulu olarak tek çabamız Şanlıurfaspor’un Ligin ilk yarısının son maçı olan Kayseri Erciyes spor maçında takımın kafası ve maddi şartların azda olsa sıkıntısız girmesini sağlamak yönündedir.

Çünkü herkesin bildiği gibi kulüpte maddi sıkıntılar yaşanmaktadır.

Şu anki çalışma ve çabamız  kulübün başında olmamızın en büyük ve tek sebebi Şanlıurfaspor’un ilk yarısı rahat ortamda bitirmesidir.

Olası bir kongre ve sürecinde takımımızın hazırlık kampını rahat bir ortamda geçirebilmesi için tesisler, kamp merkezleri, oteller için çalışmaların yapılmasıdır.

Bu zaman zarfında futbolcularımızın alacaklarını düzenlemek, futbolcularımızın bize, bizlerinde futbolculara karşı yasal maddi ve prosedür  gereği  yapılması gereken işlerin hiç bir futbolcumuzun başta kalmamasının,Şanlıurfa spor’un zarar görmemesini sağlayarak çalışarak bitirmektir.

Bunun tersini, Ticari, İnsani,Sportif ve ahlaki anlamında,kabullenmek mümkün değildir.

Her ne kadar yapılan haksızlıklar,yakışıksız tavır ve düşüncelerle 8 ay buyunca karşılaşmış olsak da önce Şanlıurfaspor’un sonrada bizlerin ticari ve insanı Dünyamızı  yıpratmasına,harcamasına asla müsaade etmeyeceğiz. Bu kulüp şahısların değil Şanlıurfa halkının kulübü ve takımıdır.

Bizler Şanlıurfaspor’un üstüne çıkamayacağımız gibi, hiç kimseninde çıkmasına izin vermeyeceğiz.

Başta değerli Şanlıurfa halkı olmak üzere Şanlıurfaspor’a gönül veren taraftarlarımız, Şanlıurfaspor camiası ve futbolcularımız şunu bilsinler ki, bu süreçte Şanlıurfaspor zarar görmeyecektir.

Kayseri Erciyes spor maçından sonra  Şanlıurfa spor’un  selametini gerektiren adımlar atım gereken fedakarlığı  yönetim kurulumuz yapacaktır.

Şunun bilinmesini isteriz ki,Şanlıurfa spor  Yönetim kurulunda koltuk ve makam sevdalısı hiçbir arkadaşımız yoktur.

Yönetim kurulumuz, Kayseri Erciyes spor maçından sonra kamuoyunuzda istediği veya beklediği doğrultuda hareket edecektir.

Şanlıurfaspor  yönetim kurulu takımın başındadır, görevinin başında olup sorumluluğun farkındadır.

Biz Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu olarak,bütün Şanlıurfa halkına, Şanlıurfaspor’a gönül verenlere duyrulur,Cumartesi günü saat 14:00’da oynayacağımız Kayseri Erciyes spor maçına bütün halkımızı,taraftarlarımızı bekliyor,saygılarımızı sunuyoruz.’

ŞANLIURFASPOR YÖNETİM KURULU

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.