banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz Yeşilova

Bilet fiyatları açıklandı

Süper Toto 2 Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Şanlıurfaspor’un  GAP Arena stadında yapacağı Altay maçı öncesi  biletleri fiyatları açıklandı.

 

GAP arena stadında Pazar günü saat 16.00’da Serkan Tokat yöneteceği Altay maçının bilet fiyatları şöyle, Kale arkası:7, Maraton 12, Numaralı 15 ve GOLD:25 TL olarak belirlendi.

 

Ayrıca Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ile futbolcular Pazar günü oynanacak olan Altay maçında taraftarların kendilerini yalnız bırakmamaları çağrısında bulunarak “Altay maçını kazanmak istiyorsak taraftarlara çok büyük görev düşüyor. Umarım geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılın ilk maçında da taraftarımız bizi yalnız bırakmaz” dediler.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.