banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Bilet fiyatları açıklandı, Ancak

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında 5 Mayıs'ta Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu'nda oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası final maçı öncesinde bilet fiyatları konusundaki belirsizlik sürüyor.
Bilet fiyatlarının açıklandığı konusunda Şanlıurfa'da internet sitelerinde haber yapılırken, Şanlıurfalı sporseverler kime inanacağı konusunda hayal kırıklığı yaşıyor. Biletlerin 10-20 ve 30 TL arasında satılacağı haberleri bir yandan Şanlıurfalıları sevindirirken, bir yandan da hayal kırıklığı oluşturuyor.
Şanlıurfa'daki bazı internet sitelerinde yer alan, "Futbol Federasyonu'nda Fenerbahçe ile Trabzonspor kulüp yöneticilerinin yanı sıra Federasyon, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin katıldığı güvenlik toplantısında karşılaşmayı izlemek amacıyla stadyuma giriş fiyatları da ele alındı. Toplantıda, bilet fiyatlarının numaralı tribün 30, maraton 20 kale arkası 10 TL olarak satılmasının kararlaştırıldığı" şeklindeki haberlere halen yetkililerden bir açıklama gelmediği
bildirildi.
Bu arada, Şanlıurfa'da oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Fenerbahçe-Trabzon karşılaşmasında bileti satacak olan Biletix firması ise İHA muhabirine fiyatların henüz belirlenmediğini belirtti. Biletix firması yetkilileri, "Biletlerin 10, 20 ve 30 Lira'dan satılması henüz kesinlik kazanmadı. Bu fiyatlar çok komik. Federasyon ve Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nden herhangi bir açıklama yapılmadı" dedi.
Öte yandan, Şanlıurfalı sporseverler ise, "Bilet fiyatları açıklandı, açıklanacak dediler. Kimileri fiyatların açıklandığını belirtiyor. Biletix yalanlıyor. Kime inanacağımıza şaşırdık. İnşallah bilet fiyatları açıklandığı gibi kalır da herkes maça gitme imkanı bulur. Ortalıkta çok bilgi kirliliği vardır. Bir yetkilinin çıkıp açıklama yapmasını bekliyoruz" dediler.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.