banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Beşiktaş'tan Kocadağ'a plaket

Selahattin Demir kendisinin de Ticaret Lisesi mezunu olduğunu mesleki başarımızda ticaret lisesinin katkısı inkâr edilemez. Okuldaki öğrencilik yıllarında okulun sportif çalışmalarına katılarak Ticaret Lisesini takım arkadaşlarımla birlikte temsil ettik Şanlıurfa ticaret lisesi dönemimizde sporun birçok dalında başarılı oldu. Atletizmde bölge birinciliği ve Türkiye İkinciliği elde ederek mesleki başarının yanında Eğitim, sosyal faaliyetler ve sportif alandaki başarılarla anılan Ticaret Meslek Lisesi Şanlıurfa'yı özellikle Atletizm dalında Türkiye finaline taşıyıp herkesin dikkatini çeken Ticaret Lisesini temsil edenlerden biri olarak büyüklerimi ve yeni mezun olan kardeşlerimi bir arada görmek beni duygulandırdı.  

Demir şöyle devam etti. Bu olağanı bize sağlayan Ticaret Lisesi Mezunları Derneği yönetimine ve Bütün Ticaret Meslek Lisesi mezunlarına Başkanımız Niyazi Kocadağ'a ve bu güzel tablonun oluşmasında katkısı olan herkese teşekkür ederek herkese başarılar diliyorum. dedi. 

Başkan Niyazi Kocadağ plaketi memnuniyetle kabul ettiğini ve Ticaret Lisesi Mezunlarının içersinde Muhasebeci, Maliyeci Ekonomist,  Sağlıkçı, Doktor, Spor Adamı gibi çeşitli mesleklerde başarılı insanların çıktığını görüyoruz buda bizleri son derece mutlu etmektedir.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.