banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Beşiktaşlı yöneticiden şok şike sözleri!

Dün İstanbul Swiss Otel'te yapılan ve futbolda şike iddialarının masaya yatırıldığı toplantıda İHA kamerasına yansıyan bir görüntü akıllarda soru işareti doğurdu.

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar açıklama yapmak için basın toplantısının yapılacağı salona girerken yanında bulunan TFF yönetimi Kurulu üyesi eski BJK yöneticisi Hüsnü Güreli’nin sarfettiği sözler tartışılacak türden. 

Güreli’nin yürürken TFF Başkanı Aydınlar’a hitaben sarfettiği, “Beşiktaş’ı da kurtardık sayemde. Teşekkür etmeleri lazım. Başka kimsede yok ki bu kadar sonuç” sözleri İHA kamerasına saniye saniye yansıdı.
 
Bugün İHA merkezinde kasetlerin deşifre edilmesi sırasında ortaya çıkan bu tartışmalı sözler medyada uzun süre konuşulacağa benziyor.

GÜRELİ'DEN CEVAP GELDİ

 

Konu ile ilgili HABER1903'e açıklama yapan Güreli;
 
"Sinan Vardar'ın Holding patronundan yönetici olursa bu kadar olur. Yabancı sayısını serbest bırakma kararı yanlıştır" açıklamasının ardından ben de " Bundan en çok Beşiktaş faydalandı. Biz bu kararımız ile Beşiktaş'ı kurtardık. Sayemde lafını da Beşiktaşlı bir eski yönetici olarak kullandım.  Bu düşüncemi şikeye çekmişler. Şike ile ilgili hiç bir alakası yoktur " diyerek sözlerini tamamladı.
 Haber1903 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.