banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Beşiktaşın kalesi düştü
UEFA Avrupha Ligi ön eleme turu ve  Süper Lige iyi bir başlangıç yapan ve oynadığı ilk 11 resmi maçta çok gol atıp, kalesinde az gol gören Beşiktaş, son 7 karşılaşmada bu kimliğinden uzaklaştı.

Son 7 maçta da kalesinde gol gören Beşiktaş, bu maçların 4ünü kaybederken, 2sini kazandı, 1inde ise berabere kaldı.

Ligin 5. haftasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadında oynanan ve 1-1 berabere biten Fenerbahçe derbisiyle başlayan gol yeme alışkanlığı, dün yapılan Kayserispor maçına kadar sürdü.

Derbi sonrası, Medical Park Antalyaspor ve Rapid Wieni 2-1lik sonuçlarla yenen Kara Kartallar, Trabzonspora 1-0, Manisaspora 3-2, Portoya 3-1 ve son olarak da Kayserispora 1-0 mağlup oldu.

-11 MAÇTA 4, 7 MAÇTA 11 GOL YEDİ-

Fenerbahçe derbisine kadar oynadığı 11 resmi maçta 27 gol atıp sadece 4 gol yiyen Beşiktaş, son 7 maçta ise 8 gol atıp kalesinde 11 gol birden gördü.

Siyah-beyazlıların bu sezon kalesinde gördüğü 15 golün 11inde Hakan Arıkan, 3ünde Cenk Gönen, 1inde ise Rüştü Reçber kaleyi korudu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.