banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Beşiktaş'a Suriye'den misafir

Şehrimizin önemli turistlik yerlerini gezen Suriyeliler Beşiktaş Futbol okuluyla bir maç yapıldı.

Müsabaka dostluk ve Fairplay çerçevesi içersinde geçti. Bu maçı vatandaşlarda ilgi ile izlediler. Beşiktaş ve Suriyeli futbolcular yetenekleri ile dikkat çektiler.

Suriye takımının kafile başkanı ve tercümanı Şahin İbrahim Beşiktaş'ı çok sevdiklerini ve Türk futbolunun yakından takip etmek için ve kendi gençlerimizin gelişimi için Selahattin Demir aracılığıyla Beşiktaş'tan büyük destek alıyoruz.

Şanlıurfa'daki futbol ile ilgili çalışmaları takdir ediyoruz. Daha önce Fıratspor Yöneticisi Mustafa Halife Selahattin Demir ile görüşmeler yapmıştır. Bu görüşmelerde Demir'in sunmuş olduğu projeler Suriye futbolu için son derece önemli projelerdir. Şahin İbrahim Şanlıurfa'da bizi ilgiyle karşılayan bütün Şanlıurfalılara teşekkür ederim dedi.

Teknik koordinatör Selahattin Demir herkese futbol her yerde futbol anlayışı çerçevesinde atılımlarımız ve çağdaş anlamda pozitif hamlelerimiz devam ediyor.

Suriye projelerimiz için Mehmet Demir görevlendirildi. Çalışmaları benim direktiflerim doğrultusunda yapacaklar. Bir yandan Avrupa'da ki futbol ve eğitim ile ilgili önemli projeleri uzman kişilerden faydalanıyoruz. Bu önemli projeler Türkiye'de ilgi gördüğü gibi Dünya'da da benimsenmektedir. İki yıldan beridir Suriye'de bir çalışma başlatıp destek sağlamaya çalıştık.

Suriye'de de  önemli futbolcular yetişmekte olup yeni projelerle daha da yıldızlar yetişecektir. Altyapılara yönelik projeler uygulanılır ise Türkiye ve Ortadoğu Ülkeleri Avrupa'ya daha çok futbolcu gönderebilme imkanı olacaktır. Beşiktaş futbol okulları Avrupa ülkelerinde önemli çalışmalar yapmaktadır.

Suriye'de Bizimle birlikte İtalyanların Millan takımıyla Suriye'deki potansiyel için rekabet oluşturmuş durumdayız. Milan Futbol okullarını altı ayda bir denetlemekte. Benim yapmaya çalıştığım çalışmalar üç ayda bir gözlem ve bilimsel testler yapıp yetenekli bulunan gençlerin durumuna göre antrenmanları periyodik uygulanmasını sağlamaktır. Selahattin DEMİR olarak amacım futbol genetiği sevgi ve mutluluk olan sporu en değerli varlıklarımız olan çocuklarımıza bilinçli bir şekilde algılamalarını sağlayıp herkese katkı sunmaktır. Ülkemizin gelişmesine katkı sunmak benim ulvi görevimdir.  

Beşiktaş Futbol Okulu Teknik koordinatörü Selahattin Demir ve Beşiktaş jk kongre üyesi Müslüm Atmanoğlu tarafından Suriye'den gelen misafirlere birer plaket verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.