banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Beşiktaş yıldızlarının yolunu gözlüyor

Porto maçı öncesinde Quaresmanın oynaması zor, Gutinin ise durumu daha iyi görünüyor. Beşiktaşlılar iki dünya yıldızının yolunu dört gözle bekliyor.

Beşiktaşın bu sezonki en önemli kozları Ricardo Quaresma ile Guti Hernandez sakatlıklarla boğuşuyor. İki yıldızın da forma giymediği Manisaspor maçını kaybeden Siyah-Beyazlılar, Porto maçı öncesinde sağlık ekibinden gelecek iyi haberleri bekliyor.

Dünkü antrenmanda düz koşu yapan Gutinin, Avrupa Ligindeki Porto sınavında oynaması bekleniyor. Ancak Ricardo Quaresmadan gelen haberler o kadar da parlak değil...

Portekizli yıldızın bugün ülkesinden dönmesi ve bir dizi testten geçirileceği bildirildi. Kondisyon sorunu bulunan Quaresmanın durumu, iki gün içerisinde netlik kazanacak. Hem teknik direktör Bernd Schuster, hem de Beşiktaşlıların umudu iki futbolcunun da oynaması yönünde...

B planı da hazır
Ancak Schuster planlarını da hazırlamış durumda... Guti oynamazsa Tabatayı bu bölgede değerlendirmeyi düşünen Alman teknik adam, Quaresmanın yerine de Holoskoyu hazırlamayı düşünüyor. Manisa maçında aldığı darbe nedeniyle ayağında ödem oluşan Slovak yıldızın, Portoya karşı oynaması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.