banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Beşiktaş tur hesabı yapıyor
İtalyanın Cagliari kentinde hafta sonunda yapılacak 2. tur grup maçlarında ilk sırayı elde ederek, 3. tura yükselmenin hesaplarını yapan Beşiktaş, 8 Ekim Cuma günü İtalyaya gidecek.

Siyah-beyazlılar, ETTU Kupası 1. turunda grup maçlarını ikinci sırada tamamlayarak, tarihinde ilk kez 2. tura yükselme başarısı gösterdi.

Grubunda 9 Ekim Cumartesi günü Avusturyanın SPG Raika Ligist Don Bosco ve İtalyanın Marcozzi Cagliari ekipleriyle karşı karşıya gelecek Beşiktaş Masa Tenisi Takımı, 10 Ekim Pazar günü ise grubundaki son maçta Ukrayna temsilcisi TTSC Nord Donetsk ile karşılaşacak. Beşiktaş, grup maçları sonunda ilk sırada yer alırsa 3. tura yükselerek Avrupadaki ilk 16 takım arasında yer alacak.

Beşiktaşın ETTU Kupasında ilk kez 2. turda mücadele edeceğini belirten antrenör Sebahattin Sabrioğlu, siyah-beyazlı kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Geçtiğimiz hafta sonu lig maçlarının 4ünü de kazanarak, sezona iyi bir başlangıç yaptık. Çıkışımızı ETTU Kupasında da sürdürmek istiyoruz. Rakiplerimiz çok güçlü takımlar. Ancak biz de elimizden geleni yapıp 3. tura yükselmek istiyoruz ifadelerini kullandı.

Antrenörlüğünü Sebahattin Sabrioğlunun yaptığı siyah-beyazlı takımda Hüseyin Gazi Yılmaz, Halil Hacı ve Hasan Doğan yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.