banner2
Öne Çıkanlar Urfa haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği

Beşiktaş maçlarını nerede oynayacak?
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, şu anda odaklandıkları noktanın statlarının yeniden yapılması olduğunu ve 42 bin kişilik bir stat yapmayı hedeflediklerini söyledi.

BJK Nevzat Demir Tesislerinde FİYAPI ile futbol takımının maçlarını yaptığı stadın isim sponsorluğu konusunda gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Demirören, stadın yeniden yapılması konusunda çalıştıklarını dile getirdi.

Şu andan itibaren yönetim olarak buna odaklandıklarını belirten başkan Demirören, Fizibilite çalışmalarını kabataslak gerçekleştirmiştik. Bizim amacımız 42 bin kişilik bir stat yapmak. İzinlerin çıkmasıyla bunu gerçekleştirmek istiyoruz. Bugünden itibaren yapımcı firma olarak da öncelik hakkı FİYAPInın olacaktır dedi.

-TURİZM BAKANLIĞI BAŞKA BİR YER TEKLİFİNDE BULUNDU-

Stadın yapılması konusunda sürecin uzamasıyla ilgili soruyu yanıtlayan Yıldırım Demirören, şöyle konuştu:

Hükümet bu yönde sonuna kadar destek oluyor. Turizm Bakanlığından başka türlü bir teklif geldi. Bakanlık Başka yerde yarın sabah başlayın dedi. Biz bunu kabul etseydik projeye başlardık. Beşiktaşın kalbi olan buradan gitmemek için mücadele ettik. Stadın tarihi dokusu ve konumu da süreci uzattı. İnanıyorum ki çok yakında müjdeli haberi vereceğiz.

FİYAPI ile yaptıkları sponsorluk anlaşmasına rağmen stadın yeniden yapımı konusunda herkesten teklif alacaklarını kaydeden Demirören, Zamanında yurt dışında Alianz Arenayı yapan firmayla zaten ön görüşmelerimiz vardı. Türkiyeden gelen teklifleri de değerlendireceğiz. Şartlar uygun olursa öncelik FİYAPInın olacak diye konuştu.

-RECEP TAYYİP ERDOĞAN STADINDA OYNAYABİLİRİZ-

Stadın yapımı halinde maçlarını oynamak üzere iki farklı düşünceleri olduğunu kaydeden Demirören, Anadoluda Süper Lig takımı olmayan illerin yanı sıra Kasımpaşa Kulübünün yeni yaptırdığı Recep Tayyip Erdoğan Stadını da düşündüklerini dile getirdi.

Anadoluda Süper Ligde takımı olmayan şehirlerde oynamayı planladıklarını vurgulayan Demirören, sözlerini şöyle sürdürdü:

Hem orada Beşiktaşı izlettirmek, hem de Beşiktaş sevgisini çoğaltmak istiyoruz. Bunu Futbol Federasyonu ile konuşmak gerekiyor. İkincisi de Kasımpaşa Kulübü stadını yeniledi. Burayı da düşünüyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.