banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Beşiktaş KKTCye spor tesisi kuruyor
Protokole, KKTC Maliye Bakanı Ersin Tatar ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören imza attı.

Maliye Bakanı Tatar, protokol imza töreninde yaptığı açıklamada, Kıbrıs Türkünün altında ezildiği ambargolara rağmen, Beşiktaşın adada yatırım yapmak istemesinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

KKTCde bugün arazi incelemesi yapan Beşiktaş heyetine yardımcı olmak için üzerlerine düşeni yapacaklarını kaydeden Tatar, bugün ön anlaşması yapılacak tesisin Kıbrıs Türk halkını çok mutlu edeceğini belirtti.

Yıldırım Demirören, KKTC yönetiminin uzun süredir Beşiktaş Kulübüne yakın ilgi gösterdiğini ve adada düşündükleri tesis için kendilerine yol gösterdiğini söyledi.

Beşiktaşın artık sosyal olaylara önem vermeye özen gösterdiğini kaydeden Demirören, KKTCde yapacakları yatırımın bir ilk olacağını belirtti.

Demirören, sporun özünün dostluk ve kardeşlik olduğunu, ancak ambargolardan dolayı Türkiyedeki spor kulüplerinin adada dostluk maçı dahi yapamadığına iaşret ederek, Belli ambargoları delmek için üstümüze düşeni yapacağız dedi.

Maliye Bakanı Tatar, konuşmaların ardından Demirörene KKTC bayrağı, Demirören de Tatara Beşiktaşın simgesi olan kartal tablosu ve üstünde isminin yazılı olduğu Beşiktaş forması hediye etti.

Bu arada, Yıldırım Demirören ile birlikte KKTCye gelen Beşiktaş heyeti arazi incelemesinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.