banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Flaş Transfer! Urfaspor Fenerbahçe'den o ismi transfer etti

Berkay Can Değirmencioğlu Şanlıurfaspor’da

Şanlıurfaspor, Fenerbahçe’den defans oyuncusu Berkay Can Değirmencioğlu’nu renklerine bağladı.

Geçtiğimiz sezonu Karşıyaka’da geçiren 23 yaşındaki futbolcu ile resmi sözleşme imzalayan sarı yeşilli ekipte transfer hareketliği devam ediyor.

Şanlıurfaspor başkan yardımcısı Şerdil Karahan’ında hazır bulunduğu imza töreninde Şanlıurfaspor forması ile sözleşme imzalayan genç stoper Şanlıurfaspor’a başarılı olmak için geldim dedi.

Fenerbahçe alt yapısında futbola başlayan Berkay Can, Denizlispor, Ankaraspor, Kayserispor ve Karşıyaka formalarını giydi.

Bugüne kadar 85 maça çıkan 1.90 boyundaki Berkay Can 5 kez fileleri havalandırdı.

İmza töreni sonrası Şanlıurfaspor’un Erzurum kampına dahil olan Berkay Can Değirmencioğlu, antrenmanlara başladı.

İmza sonrası açıklama yapan Şanlıurfaspor başkan yardımcısı Şerdil Karahan, transfer çalışmalarına devam ettiklerini ve stoper mevkiine takviye yaptıklarını ifade etti.

Karahan, çalışmaların devam edeceğini ve eksik olan mevkilere transfer yapacaklarını belirtirken, “Berkay Can Değirmencioğlu ile anlaştık ve imzayı karşılıklı attık. Biz kendisine güveniyoruz. Genç ve yetenekli bir futbolcu. Takıma katkı sağlayacaktır. İnşallah iki taraf içinde hayırlı olur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.