banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

BELSAN'ın Futbol Turnuvası Sona Erdi


Otogar İşletme Müdürlüğü Takımının şampiyon olduğu turnuva nefes kesen final maçına sahne oldu. Normal süresi 2-2 berabere biten maçın ardından penaltı atışlarına geçildi. Atışlarda Ulaşım İşletme Müdürlüğünü 4-2 skorla mağlup eden Otogar İşletme Müdürlüğü kupayı kazanarak adını turnuvaya yazdı.


TURNUVANIN FİNALİ NEFESLERİ KESTİ.
Sıcak havaya rağmen centilmenlik içersinde gerçekleştirilen turnuvanın kıyasıya süren final müsabakasında rakiplerini teker teker eleyerek finale gelen Otogar İşletme Müdürlüğü ile Ulaşım İşletme Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Nefes kesen final müsabakasında rakipler maçı 2-2 berabere bitirince penaltılara geçildi. Rakibini 4-2 mağlup eden Otogar Müdürlüğü turnuvanın şampiyonu oldu. Son penaltı vuruşuyla birlikte şampiyon olan takım ve oyunları bir anda sevinç gösterisi yaptılar

 


CENTİLMEN TURNUVAYA YAKIŞIR KUPA TÖRENİ…
BELSAN A.Ş Genel Müdürü Cengiz Konur, final maçının ardından sahaya gelerek iki takımın oyuncularını tebrik etti ve birincilik kupasını Otogar İşletme Müdürlüğü Takım Kaptanı Halil Altıngöz ve oyuncularına teslim etti.
Şehir içi toplu taşıma hizmetinden tutun, parke döşeme v.b şehircilik hizmetleriyle gündemde olan ve Urfalılara her türlü teknolojik imkânları sunan BELSAN A.Ş Genel Müdürü Cengiz Konur, önümüzdeki yıllarda geleneksel hale getirmeyi planladıkları futbol turnuvasının, çalışanlar arasındaki kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlendiğini belirtti

 


Konur, "BELSAN’a bağlı birimler arasında ilk defa düzenlenen turnuvaya faaliyet alanımızda olan birimlerin büyük ilgi göstermesi bizleri mutlu etti. Amacımız çalışanlarımız arasında dostluk ve kardeşliği artırmak, iş başarısının yanı sıra arkadaşlarımızın birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamaktır. Bu vesileyle turnuvamıza katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyor, turnuvada şampiyon olan takımımızı ve diğer takımlarımızı canı gönülden kutluyorum" şeklinde konuştu.
BELSAN A.Ş’ye bağlı birimlerden oluşan 8 ayrı takımın katıldığı turnuvada tek grup yer aldı. Eleme usulü oynanan maçlar sonucunda, iki takım arasında final müsabakası oynandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.