banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Belediyesporda yüzler gülüyor

 Şanlıurfa Belediyespor`da, moraller yerinde. Turuncu-Beyazlıların Teknik Direktörü Bedih Şahapoğlu, kalan son iki maçı da kazanarak, ligde kalmayı hedeflediklerini söyledi.


İhsan Karabulut`un görevinden istifa etmesiyle boşalan Teknik Direktörlük görevine getirilen Şanlıurfaspor`un Altyapı Antrenörü Bedih Şahapoğlu, ligden düştü denilen Turuncu-Beyazlı ekibi ligde tutabilmek için adeta mucizeleri gerçekleştirmek üzere.


Bedih Şahapoğlu`nun Teknik Direktörlük görevine gelmesiyle 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 7 puan toplayıp yakın takipçisi olduğu Batman Petrolspor`la aradaki puan farkını 3`e indiren Şanlıurfa Belediyespor, ligden düşmemek için büyük bir avantaj yakaladı.


Hafta sonu Belediye Bingölspor`u 2-0`lık skorla yenerek büyük moral bulan Şanlıurfa Belediyespor, kalan son iki maçında da sahadan galibiyetle ayrılarak ligde kalmayı hedefliyor.


Turuncu-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Bedih Şahapoğlu, hafta sonu oynadıkları Bele-diye Bingölspor maçından çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Bingöl karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıktık ve bunu oynadığımız güzel futbolla başardık. Futbolcularımız sahada 90 dakika boyunca çok güzel bir performans ortaya koydular ve buda bize beraberinde galibiyeti getirmiş oldu. 3 Puan aldığımız için çok mutluyuz. Bu galibiyette emeği geçen tüm futbolcularımı kutluyor ve teşekkür ediyorum" dedi.


Ligde son iki maçlarının kaldığını hatırlatan Şahapoğlu, "Bu iki maçı da kazanarak ligde kalmayı planlıyoruz. İnşallah da bunu gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.Belediye Bingölspor maçının ardından bir günlük izne ayrı-lan Turuncu-Beyazlı futbolcular, bugün tesislerde toplanarak, haftaya deplasmanda oynayacakları lider Malatya Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayacaklar. 



HABER:UĞUR BUDAK / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.