banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Belediyespora talip çıktı

 Teknik direktör Selahattin Demir; Geçmişte başarılar yakalamış 2. ligde mücadele vermiş Şanlıurfa'nın takımını bu durumdan kurtarmak için göreve talip oluyoruz dedi.

3. ligten deplasmanlı amatör ligine düşen Şanlıurfa Belediyespor'un ligden çekildiğini kararını açıkladıktan sonra futbolcuları ortada kalmıştı. Bu durumdan dolayı Şanlıurfa'nın bir çok gencinin yetişmesine vesile olan Teknik Direktör Selahattin Demir ekibiyle birlikte Şanlıurfa Belediyespor'a talip oldular. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Selahattin Demir; Hiçbir maddi beklenti içinde bulunmayarak Şanlıurfalı gençlere sahip çıkabilecek ve bu durumdan takımı kurtaracak çalışmalar yapmak üzere ekibimizle birlikte Belediyespor'a talip olmaya karar verdik. Eğer bu fırsatı verirlerse başaracağımıza eminiz." Dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.