banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Birecik kasap Nazlı Kurt

Belediyeden ASKF ye yardım

Şanlıurfa Belediyesi, Amatör Spor Kulüplere 40 Bin TL değerinde malzeme yardımında bulundu. Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu`na (ASKF) teslim edilen malzemelerin bugün düzenlenecek olan törenle 24 takıma dağıtılacağı bildirildi.

 

Şanlıurfa Belediyesi, Şanlıurfa`da Amatör Futbol Ligi`nde top koşturan 24 ayrı takımdaki sporculara verilmek üzere maç forması, maç kramponu, eşofman ve tekmelikten oluşan setler alarak ASKF`ye teslim etti.

 

Yardımdan dolayı Şanlıurfa Belediyesi`ne teşekkür eden ASKF Şanlıurfa Müdürü Mehmet Aktaşoğlu, “Belediyemize daha önceden 33 amatör kulübümüze malzeme yardımında bulunulması için bir yazı yazmıştık. Yardım konusu için Bele-diye encümeninden 24 takım çıktı. Bu takımlarımızı da ağırlıklı olarak ilçe takımları oluşturuyor. Bu 24 takıma verilmesi için 40 Bin TL değerinde krampon, forma, top ve tekmelik gibi malzemeler alındı” dedi.

 

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba`nın amatör takımlara ilk defa 40 TL değerinde malzeme yardımında bulunduğunu sözlerine ekleyen Aktaşoğlu, “Daha önceki yardımlar 17 ve 18 Bin TL`yi geçmiyordu. Bütçelerini zorladıkları için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Aktaşoğlu ayrıca, bu konuyla ilgili Belediye Başkan Yardımcısı M. Fevzi Yücetepe`ye de teşekkür etti.

Ali Akarslan / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.