banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin PYD nedir?

Beklenen gelişme, Raşit Çetiner istifa etti

 

Şanlıurfaspor’un ilk 5 haftada 9 puan kaybetmesi taraftarın sabrını taşırmıştı.Şanlıurfaspor’un son oynadığı Tavşanlı Linyitspor’la 1-1 berabere kalması züerine taraftarlar Raşit Çetiner’i istifaya davet etmişti. Raşit Çetiner’in baskılara dayanamayıp istifa ettiği öğrenildi.

 

Kulüpten resmi açıklama

Bu arada Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen açıklamasında Raşit Çetiner'in istifasını yönetime sunduğunu ve yönetim kurulu toplantısında kabul edildiğini söyledi.

Gökmen, Şanlıurfaspor kulübü olarak Teknik direktörlerle görüşmelere başlanmış olup en kısa sürede kamuoyuna açıklanacağını belirtti.

Raşit Çetiner'in istifasının kabul edildiğini söyleyen Gökmen Şanlıurfaspor'a vermiş olduğu emeklerden dolayı kendisine teşekkür ediyor yaşamında kendisine başarılar diliyorum

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.