banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Bekir Ozan Has Şanlıurfaspor'a imza attı


Dün kampa katılarak antrenmanlara başlayan tecrübeli futbolcu bugün 1.5 yıllık resmi sözleşmeye imza attı.
İmza sonrası açıklama yapan Bekir Ozan Has, Şanlıurfaspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu belirtirken, “Bana güvenen Şanlıurfaspor yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.
Çok zor bir dönem geçirdim ve çok şükür bu zor dönemi atlattım. Bana bu transferimde yardımcı olan güvenen ve bana burada oynama şansı veren Şanlıurfaspor yönetimine ve hocama teşekkür ediyorum. Bu sezon arkadaşlarımla takıma katkı yapıp takıma faydalı olmaya çalışacağım”
Daha önce Yeni Salihlispor, Bursa Merinosspor, Bursaspor ve Gaziantepspor formaları giyen Bekir Ozan, U21 Milli takımında da forma giydi.
2009-2010 sezonunda Bursaspor ile Türkiye Süper lig şampiyonluğu da yaşayan Bekir Ozan, o sezon 21 maçta sahaya çıkarak 1 gol kaydetti.
Futbol hayatında 229 maça çıkan Bekir Ozan 11 gol kaydederken 47 sarı 1’de Kırmızı kart gördü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.