banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Bayan Futbolcular Vali Okutan'ı Ziyaret etti

Liseler Arası Bayan Futbol Grup Maçları Şanlıurfada Yapılıyor

Antalya Döşeme Altı Lisesi Bayan Futbol Takımı, Vali Okutan’ı Ziyaret Etti

 

Liseler Arası Bayan Futbol Grup Maçları 6 ilin katılımıyla Şanlıurfa’da gerçekleştiriliyor. Grup maçları için Şanlıurfa’ya gelen Antalya Döşemealtı Okul Müdürü Osman Demiralay, Antalya Döşemealtı Lisesi Bayan Futbol Takımı ve öğretmenleri Vali Nuri Okutan’ı ziyaret etti.

 

Valilik Toplantı Salonunda futbolcular ve öğretmenleriyle görüşen Vali Nuri Okutan, Şanlıurfa hakkında bilgi verip, Antalya Döşemealtı Lisesi’ne grup maçlarında başarı diledi.  

 

Bayan futbolcular ve öğretmenleri Şanlıurfa’da bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Şanlıurfa’da grup maçlarında başarı olmayı hedeflediklerini söyledi. Okul Müdür Osman Demiralay da okulu ve futbol takımı hakkında Vali Okutan’a bilgi verdi.

 

Ziyaretin sonunda Vali Nuri Okutan bayan futbol takımında oynayan Döşemealtı Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerine kitap hediye etti.

 

Bu arada geçtiğimiz gün başlayan Liseler arası bayanlar futbol takımları grup maçları Şanlıurfa Yenice Stadyumu’nda oynanıyor. Grup maçlarına Gaziantep, Mersin, Siirt, Osmaniye Mardin ve Antalya illerinin temsilcileri katılıyor. Burada birinci olacak olan bayan futbol takımı Türkiye finallerine katılacak.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.