banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir

Bayan Basketbolculardan Rektör Mutlu’ya Sürpriz VİDEO

Türkiye basketbol federasyonu kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden Harran Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Oyuncuları ve teknik ekip ile Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru Ve Harran Üniversitesi Rektörü İbrahim Halil Mutlu, doğa mangal’da bir araya geldiler.

Birlikte yemek yiyen oyuncular ile teknik ekip daha sonra Urfa Cıty Avm’de bowlingde hünerlerini sergiledi.

İkinci ligde aldığı başarılarla kendinden söz ettiren Harran Üniversitesi Bayan Basketbol Takımı oyuncuları, 63 yaşına giren Harran Üniversitesi Rektörü İbrahim Halil Mutlu, doğum günü sürprizi gerçekleştirdiler.

Bowlign oynarken doğum günü sürprizi ile karşılan rektör mutlu, sürprizden dolayı mutlu olduğunu belirten rektör mutlu, kendisinin bowling oynamak için geldiğini oyuncularının sürprizinden dolayı şaşırdığını belirtti.


Doğum günü sürprizinin Türkiye’de bir ilk olduğunu belirten Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru, Rektör Mutlu’ya mutluluklar diledi.

Bayan basketbol takımı oyuncuları da değişik bir gece olduğunu birlik ve beraberlik adına kaynaşmanın sağlandığını belirttiler.

Şanlıurfa Basketbol İl Temsilcisi İsmail Mutlu ise kendileri bu etkinliği düzenleyenlere teşekkür ettiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.