banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Bayan Basketbol Takımı 2. Ligde


İlimizde ilk kez bir bayan basketbol takımının ikinci lige çıkma heyecanı, spor camiasında memnuniyetle karşılanırken, basketbol takımının birçok başarılara imza atması bekleniyor.
Basketbol il temsilcisi İsmail Mutlu’nun girişimleri sonucunda alınan bu kararın bölgede spor gelişmesi için ciddi bir çalışma olarak nitelendirildi.
İsmail Mutlu konu ile alakalı yaptığı açıklamada; Basketbol Federasyon Başkanı Turgay Demirel ile görüşmeleri sırasında yaşanan bu gelişmenin ilimiz için çok önemli bir karar olduğunu, gerek sporun sevilmesi ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması gerekse ilimizin tanıtımı için çok önemli bir karar olduğu ifade etti.

Mutlu açıklamasında Harran Üniversitesi rektörü Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu’ya da spora ve basketbol bayan takımına verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.