banner2
Öne Çıkanlar toz Sugeldi Candeias Douglas Tanquee Trendyol 1. Lig

Basketbol’da Fikstür çekildi

Bölgesel Lig 4. Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor Basketbol takımının kura çekimi yapıldı.

 

Ankara’da gerçekleştirilen EBBL Lig Kurulu toplantısının ardından yapılan kura çekimi sonrasında 2013-2014 sezonun takvimi belli oldu.

 

Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen toplantıya TBF Erkek Ligleri Koordinatörü Ayhan Özgümüş ve TBF Kadın Ligleri Koordinatörü  Murat Tümer ve Şanlıurfaspor kulübü İdari Menajeri Hakan Keşküş ile birlikte takımların temsilcileri katıldı.

 

Yeni sezon ile ilgili görüş alışverişinde bulunulan toplantıda kulüplere ligin statüsü ile ilgili bilgiler verildikten sonra kura çekimine geçildi.

 

Şanlıurfaspor, 2013-2014 sezonunda EBBL 4. Grupta Rabia Arıkan, Binnurspor, Mardin İdman Yurdu, Zirve Üniversitesi ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile mücadele edecek.

 

Kura çekimine katılan Şanlıurfaspor İdari Menajeri Hakan Keşküş, çok iddialı bir kadro kurduklarını belirtirken, hedeflerinin üst lig olduğunu söyledi.

 

Keşküş, “Takıma kattığımız oyuncular ile ligin en kaliteli kadrosunu kurduk, amacımız zorlanmadan bu ligden üst lige çıkıp Şanlıurfaspor’un Basketbol’da da ismini duyurmaktır” dedi.

 

Şanlıurfaspor’un sadece Futbol ve Basketbol’dan ibaret olmayacağını vurgulayan Keşküş, "İlerleyen günlerde Güreş ve Atletizm gibi amatör branşlarda da mücadele edeceklerinin altını çizdi.

 

4. Grupta mücadele edecek Şanlıurfaspor’un 2013-2014 sezonu Fikstürü şöyle oluştu:

 

1. Hafta: Şanlıurfaspor-Kahramanmaraş B.B.Spor

 

2.Hafta: Binnurspor-Şanlıurfaspor

 

3.Hafta: Rabia Arıkan-Şanlıurfaspor

 

4. Hafta: Şanlıurfaspor-Mardin İdman Yurdu

 

5. Hafta: Zirve Üniversitesi-Şanlıurfaspor

 

6. Hafta: Kahramanmaraş B.B.Spor-Şanlıurfaspor

 

7. Hafta: Şanlıurfaspor-Binnurspor

 

8. Hafta: Şanlıurfaspor-Rabia Akıkan

 

9. Hafta: Mardin İdman Yurdu-Şanlıurfaspor

 

10. Hafta: Şanlıurfaspor- Zirve Üniversitesi

Anahtar Kelimeler:
ŞanlıurfasporBasketbol
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.