banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Basket Takımı Antrenmanlara Başladı


Üniversitenin Yenişehir Yerleşkesindeki spor salonunda başlayan ilk antrenmanı Üniversite Rektörü Prof. Dr İbrahim Halil Mutlu, Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi İsmail Mutlu ve Sağlık-Kültür-Spor Daire başkanı Mustafa Deveci izledi.
Oyuncularla bir süre sohbet eden Rektör Mutlu, üniversite olarak spora her zaman destek verdiklerini ifade ederek, takımın gelecek yıllar şampiyonluğa oynayacağını ümit ederek, bunun, gerek üniversite gerekse ilimizde sporun ilerlemesi açısından çok güzel bir gelişme olacağını söyledi.
Toplam 18 oyuncu ile idmanlara başlayan takım hafta içinde her gün antrenman yapacak.
Antrenör Okutman Emine Gözen ve Beden Eğitimi öğretmeni Süleyman Usanmaz’ın koordinasyonunda çalışacak ekibe, Mersin, Diyarbakır ve İskenderun’dan 4 oyuncu transfer edildi.
Çalışmalarını doludizgin sürdüren takım, daha sonra ilk çalışmaları olması dolayısıyla Üniversite Rektörü Prof. Dr İbrahim Halil Mutlu tarafından onurlarına verilen yemeğe katıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.