banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Başkan Yetim Urfaspor taraftarına çağrıda bulundu

Urfaspor Kulüp Başkanı Yetim’den taraftara çağrı

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, Çarşamba günü saat 19.00’da Konya Anadolu Selçuk spor ile oynayacaklarını belirterek, “Tüm taraftarlarımızı takımımıza destek vermeye davet ediyoruz, onların desteği ile bu maçı da galibiyetle kapatacağız” dedi.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, daha önce Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenen programa göre; Konya Anadolu Selçuk maçının Çarşamba gündüz saat 13.00’te oynanacağını ancak kendilerinin girişimleri sonucunda maç saatinin 19.00 olarak değiştirildiğini söyledi. Maçın saatinin değişmesiyle birlikte Konya Anadolu Selçuk maçına taraftarların ilgisinin daha büyük olacağını vurgulayan Yetim, “Bu maç bizim için büyük önem arz ediyor, tüm taraftarlarımızı Çarşamba günü saat 19.00’da 11 Nisan Şehir Stadyumu’nda oynanacak Konya Anadolu Selçuk maçına davet ediyoruz.  Taraftarlarımızdan, bu maçta 90 dakika boyunca centilmence bir şekilde takımlarına destek vermelerini bekliyoruz. Onların vereceği destekle şampiyonluk yolunda bir virajı daha galibiyetle kapatmayı arzuluyoruz” diye ifade etti.

Yetim, ikinci yarıya iyi başladıklarını ve üst üste aldıkları galibiyetlerle birlikte şampiyonluk yarışında da çok iddialı duruma geldiklerini dile getirerek, “Geçen hafta oynadığımız Karagümrük maçında istemediğimiz bir mağlubiyet aldık, bunu kaza olarak görüyoruz. İnşallah önümüzde oynayacağımız maçlardan iyi sonuçlarla ayrılıp sezonu mutlu bir şekilde kapatacağız. Bu konuda teknik heyet ile futbolcularımıza inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

Şanlıurfaspor hazırlıklarını sürdürüyor

Şanlıurfaspor, Çarşamba günü sahasında oynayacağı Konya Anadolu Selçukspor maçının hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.
TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor, ligin 22. Haftasında Çarşamba günü saat 19.00’da Konya Anadolu Selçukspor’u konuk edecek. Bu maçın hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren Sarı-Yeşilli takım, bugün taktiksel çift kale maç yaptı. Teknik Direktör Ali Tandoğan yönetiminde düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, koordinasyon pas çalışması ile devam etti. Bir saat 30 dakika süren antrenman, taktiksel çift kale maçla noktalandı. Teknik Direktör Tandoğan, antrenman esnasında sık sık oyuncularına uyarılarda bulundu. İdmanı Şanlıurfaspor Kulüp Başkan Vekili Giray Küçük izledi.

Bu arada Sarı-Yeşilli ekipte sakatlığı bulunan Fevzi Özkan ve Karagümrük maçında sakatlık geçiren Halil Göçer, Konya Anadolu Selçuk maçında forma giyemeyecek.

Anahtar Kelimeler:
Kulüp Başkanı Emin Yetim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.