banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Başkan Kemal Saraçoğlu isyan etti; Neden...

FUTBOLCULARA İZİN VERİLDİ

 

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, Gökhan’ın, Kıvanç’ın ve Kerem’in kulüpten ayrıldı haberlerine cevap verdi. Saraçoğlu, yapılan bu asılsız haberlerin hepsi kulübü yıpratmaya yönelik olduğunu söyledi. Saraçoğlu, Olay’a yaptığı açıklamada, 3 futbolcuya Teknik Direktör Bahri Kaya’nın izin verdiğini söyledi.

 

BİZİ ÇEKEMEYEN İNSANLARIN İŞİDİR BU

 

Gökhan’ın sakat, Kıvanç’ın ise maç eksiğinden dolayı Kaleci Kerem’in ise dün yapılan antrenmanda sakatlandığını bu nedenle Teknik Direktör Bahri Kaya tarafından izin verildiğini belirten Başkan Saraçoğlu şunları söyledi:

 

‘Bazı sitelerde Gökhan, Kıvanç ve Kerem kaçtı diye haberler yapılıyor. Bu haberlerin hiç biri gerçeği yansıtmıyor. Yapılan bu haberlerin tamamı Şanlıurfaspor yönetimini yıpratmaya yöneliktir. Bizi çekemeyen insanların işidir bu… Sonra diyorlar ki neden bu takım başarılı olamıyor diye sebepleri açık’

 

TAKIMDAN AYRILMAK İSTERSEM

 

ADAM GİBİ GELİR KONUŞURUM

 

Olay Gazetesi Haber Müdürü Salih Demir’in telefon ile görüştüğü futbolculardan Gökhan Güleç ve Kerem İnan, futbol hayatında hiçbir kulübü yarı yolda bırakmadıklarını söylediler.

 

Yapılan haberlerin hepsinin yalan olduğunu belirten tecrübeli Forvet oyuncusu Gökhan Güleç, “Ben sakatım ve 3 hafta oynayamayacak durumdayım. Teknik Ekipten izin alıp tedavim için Bursa’ya geldim. Eğer ben takımdan ayrılmak istersem Adam gibi gelir konuşurum. Kaçmam. Yapılan haberlerin hepsi yalan…” dedi

 

BEN KAÇMAK İÇİN URFA’YA GELMEDİM

 

Kaleci Kerem ise, dünkü idmanda sakatlandığını bu nedenle kadrodan çıkarıldığını belirterek, ‘Teknik ekipten izin alarak bende memleketime geldim. Ben kaçmak için Urfa’ya gelmedim. Futbol oynamaya geldim. Yapılan haberleri şiddetle kınıyorum. Salı günü urfa’da olacağım her kes görecek kaçmadığımı’ diye konuştu.

Salih Demir/Aziz Çiftçi/Şanlıurfa Olay

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.