banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Paylaşan Eller Şanlıurfa Kültür ve Turizm Yolu

Başkan Güvenç'ten Şanlıurfaspor'a prim dopingi

 

Sarı Yeşilli ekibi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Celalettin Güvenç tesislerden yolculadı.

Son antrenmanını GAP Vadisi Şanlıurfaspor tesislerinde yapan Şanlıurfaspor'da tüm hazırlıklar biterken, takım bugün Gaziantep'e hareket etti.

Heraketten önce tesisleri ziyaret eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Celalettin Güvenç'i, Şanlıurfaspor İcra kurulu başkanı Maruf Güneş, Genel sekreter Mahmut Saatcı, yönetim kurulu üyesi Vedat Bucak ve Teknik Direktör Cihat Arslan karşıladı.

Yönetim kurulu üyeleri ve tenik direktör Cihat Arslan ile birlikte bir süre tesisleri gezen Başkan Güvenç daha sonra futbolcular ile toplantı yaptı.

Takımı ligde aldığı başarılı sonuçlardan dolayı tebrik eden Güvenç, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının kazanılması halinde kendisininde 25 Bin TL prin vereceğini söyledi.

Takıma Gaziantep B.B.Spor maçında başarılar dileyen başkan Güvenç, her zaman Şanlıurfaspor'un yanında olacaklarını ifade etti.

İş adamı İbrahim Halil Aslan'dan da beraberlik ve galibiyet halinde prim sözü alan Güvenç, futbolculara maç öncesi moral verdi.

Şanlıurfaspor 18 kişi gitti

Yarın Kamil Ocak stadında Gaziantep Büyükşehire Belediyespor ile zorlu bir maça çıkacak olan sarı yeşilli ekip, Gaziantep'e 18 kişilik kadrosu ile gitti.

Kadroda Rodrigo Tello, Serdar Özbayraktar, Bora Körk, Fevzi Elmas, Onur Akbay, Veli Kızılkaya, Hüseyin Tok, Göksu Alhas, Ekrem Dağ, Hakan Arslan, Abdulkadir Özdemir, Kubilay Sönmez, Kenan Karışık, Abdulkadir Özgen, Gökhan Alsan, Simon Zenke, Volkan Okumak ve Youusef Yeşilmen yer aldı.

Taraftarlar Cihat Arslan'ın gönlünü aldı

Öte yandan Şanlıurfaspor'u Gaziantep'e yolculamaya gelen bir grup taraftar Teknik Direktör Cihat Arslan'a çiçek vererek gönlünü aldı.

Elazığ'da oynanan Orduspor karşılaşmasının 7. dakikasında Şanlıuırfasppor'un 1-0 geriye düşmesi ile takımı protesto eden taraftarları teknik direktör Cihat Arslan eleştirmişti.

GAP Vadisi Şanlıurfaspor tesislerine gelen taraftarlar, Gaziantep B.B.Spor karşılaşması öncesi Teknik direktör Cihat Arslan'a çiçek vererek yarın oynanacak maçta takıma ve kendisine başarılar dilediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.