banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Haliliye Belediyesi Denizlispor Urfaspor Maçına taraftar gönderdi

 Başkanı Fevzi Demirkol, Denizli deplasmanına gidecek olan Şanlıurfaspor’un taraftarlarına destek çıktı. Ulaşım ve diğer ihtiyaçlarını karşıladıkları taraftarları Denizli’ye yolculayan Başkan Demirkol, sporun ve sporcunun yanında oldukları vurgusunu yaptı.

PTT 1’inci Lig’in 24’üncü haftasında Denizli ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor’a destek olmak isteyen taraftarlar Haliliye Belediyesi’ne talepte bulundu. Taraftarların taleplerini yanıtsız bırakmayan Başkan Fevzi Demirkol, Denizli’ye gidecek yaklaşık 120 taraftar için iki otobüs tahsisinde bulundu. Taraftarların yemek ihtiyaçlarının da karşılanması talimatını veren Başkan Demirkol, akşam saatlerinde yola çıkmak için toplanan taraftarlarla bir araya geldi. Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan’ın da yer aldığı buluşmada taraftarlar Başkan Demirkol’a tüm desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Şanlıurfaspor’a kritik deplasmanda destek çıkmaları gerektiği bilinciyle hareket ettiklerini söyleyen Başkan Demirkol, açıklamasında şunları kaydetti:
“Şehrimizin tek profesyonel takımı olan Şanlıurfaspor’a, bu kritik döneminde bizde Haliliye Belediyesi olarak üstümüze düşen vazifeyi yapma amacıyla Şanlıurfaspor taraftarlarına kritik Denizli maçında takımımıza destek olmaları, takımımızın galibiyetle dönmesi için iki otobüs temin ettik. Bu taraf gruplarımızdaki genç kardeşlerimiz, işini gücünü bırakarak bu fedakarlığı yaptığına göre bizimde Haliliye Belediyesi ve şahsım Fevzi Demirkol olarak bize de bir takım fedakarlıklar düştüğü bilincinde olarak araç tahsis ettik. Bu araçların içi dolu olarak ve kalpleri heyecan dolu olarak Denizli’ye gidecek. İnşallah Şanlıurfaspor’u, Şanlıurfa’yı memnun edecek galibiyetle dönmelerini temenni ediyoruz. Yolları açık olsun. Her zaman için yanlarındayız. Sporun, sporcunun ve gençliğin her zaman için yanında olduğumuzu bir kez daha teyit etmiş oluyoruz.”

Başkan Demirkol, açıklamalarının ardından otobüslerine binen taraftarlar Denizli’ye yola çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.