banner2
Öne Çıkanlar toz Urfa Sugeldi Candeias Douglas Tanquee

Başkan Fethi Şimşek Açıkladı!


Şimşek, yaptığı açıklamada, 24 Mayıs'ta yapacakları kongre öncesi kamuoyunda kulübün çok borçlu olduğuna yönelik bazı asılsız iddiaların bulunduğunu söyledi.

Kulübün borçlarının düzenli ödendiğini vurgulayan Şimşek, camiayı yıpratmak için bazı kişi ve grupların ısrarla girişimlerde bulunduğunu belirtti.

Toplam borçlarının 11 milyon lira olduğunu bildiren Şimşek, şöyle devam etti:

"Bizim yaklaşık 3 milyon lira bankaya borcumuz var. 3 milyon lira civarında da bazı eski futbolcu ve yöneticilere borcumuz bulunuyor. Onun dışında kulüp yöneticilerimizin vermiş olduğu yaklaşık 5 milyon lira gibi de avans var. Toplam 11 milyon lira borcumuz var. Kulüp yöneticilerinin verdiği avans borç gibi algılanmayabilir. Bizim dışarıya borcumuz 6 milyon liradır. Kulüp yönetimine talip olduğumuz geçen sezon da takımımızın borcu 9 milyon lira civarındaydı. Biz bunu 6 milyon liraya indirdik. Görevde olduğumuz sürede bazı eski futbolcuların ve yöneticilerin açmış oldukları davalar nedeniyle çeşitli borçları da ödedik. Şu anda kulübün herhangi bir borç sorunu yok, futbolcularımıza ödeneklerimiz ise anlaşmamıza göre sürüyor.''

Takımın borçlarına ilişkin detaylı bir rapor hazırlandığını aktaran Şimşek, raporun ayrıntılarının kongrede kamuoyuyla paylaşılmasının planlandığını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.