banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

BAŞKAN ÇİFTÇİ, SPORDA KAZANILAN BAŞARI, ŞANLIURFA’NINDIR

2-4 Ekim tarihleri Aksaray'da gerçekleştirilen Türkiye Engelli Halter Şampiyonasına katılan 3 kişilik Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli Halter Takımı, engelli sporcuların gösterdikleri yüksek performansla Şanlıurfa'ya 2 madalya ile döndü.

Her zaman spor ve sporcunun yanında olan Başkan Av. Nihat Çiftçi, 80 kiloda Türkiye ikincisi olan Mahmut Toprak'ı, 54 kiloda Türkiye üçüncüsü olan Nusret Şanlı ile birlikte bir süre sohbet ederek, gösterdikleri büyük başarıdan dolayı teşekkür etti.

Elde edilen başarının Şanlıurfa'nın olduğunu belirten Başkan Nihat Çiftçi, Sporcuları kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Kente dereceyle dönen haltercilerin göstermiş oldukları başarının sporculara güzel bir örnek teşkil ettiğini belirten Başkan Nihat Çiftçi,"Geçtiğimiz gün Aksaray'da gerçekleştirilen Türkiye Engelli Halter Şampiyonasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye spor bünyesindeki sporcularımız katılarak dereceye girdiler. Şanlıurfa'mızı ve Büyükşehir Belediyemizi Türkiye'de temsil etmiş oldular. Başarılı olmaları bizleri mutlu etti. Dereceye giren sporcularımızı, antrenörlerini ve tüm yetkilileri kutluyorum. İnşallah bu tür başarılarının daha da devamı gelecek, Şanlıurfa'mızın adını her yere taşırız" dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.