banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Şanlıurfaspor ak parti Urfa Haber Urfa

Başkan Çiftçi, Aşevinde Yemek Dağıttı

 Hal pazarından sonra Başkan Nihat Çiftçi, hayırseverlerin desteği ile hizmet veren Şanlıurfa Aşevini ziyaret etti. 
Vatandaşla her zaman iç içe olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, hal pazarı esnafını ve Aşevini gezerek talepleri dinledi. ŞASEMKOM Başkanı Faruk Akbaş'ı ziyaret eden Başkan Çiftçi, hal pazarı esnafının sorunlarını dinleyerek not aldı. Başkan Çiftçi daha sonra aşevini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Aşevinde açıklama yapan Başkan Çiftçi, "Yıllardır aşevi Urfa'mızdaki fakir fukara, dul ve yetime sıcak yemek götürme çabası içerisinde. Biz de Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak aşevinden gelen taleplere duyarsız kalmadık. Milletin hakkını yönetiyoruz. Ama her zaman aşevimiz Şanlıurfa'nın gururu oldu. Çünkü dayanışma, yardımlaşma inancımızın gereğidir. İslamiyet'te toplumsal barış ve huzur böyle sağlanır. Fakir fukarasını düşünmeyen bir toplum gelişme kaydedemez. Hepimizin birbirimize ihtiyacı var. Toplumda bu duyguların hiçbir zaman azalmamasını istiyoruz. Her zaman toplumumuzu bir arada tutan yardımlaşma duygusunu komşusunu, fakirini düşünen ve yetimlerine sahip çıkan bir toplum olduğumuz için. Vakıf şeklinde işleyen aşevinde çalışanlara çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Rabbim yardımlaşmayı toplum olarak aramızdan eksik etmesin" dedi.
Başkan Çiftçi'nin kendilerine her zaman destek verdiklerini belirten Aşevi Derneği sorumlusu Aziz Kutluay da, ziyaretinden dolayı Başkan Çiftçi'ye teşekkür etti. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.