banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Banahane İpleri Kopardı

Teknik Direktör Erkan Sözeri ile anlaşmasının ardından transfere hız veren Orduspor, iç ve dış transferde listesinde yer alan isimlerle görüşmelerini sürdürüyor.

Yeni sezon öncesi iddialı bir kadro kurmak isteyen Mor Beyazlılarda son olarak geçtiğimiz sezon Orduspor'da forma giyen İspanyol oyuncu Javito'nun gündeme geldiği öğrenildi. Javito ile görüşmelere başlayan yönetimin tekrar Orduspor'a kazandırmak için nabız yokladığı iddia edildi.

Orduspor'dan ayrıldıktan sonra Yunanistan'a geri dönen Javito, devre arası İspanya 2. ligi ekiplerinden Hercules ile anlaşarak ülkesine geri dönmüştü.

Banahene gitti
2011-2012 sezonu başında Orduspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Ganalı futbolcu Emmanuel Osei Banahene, aynı sezon bekleneni veremeyince devre arası Giresunspor'a kiralanmıştı. Geçtiğimiz sezon başında Orduspor'a geri dönen ancak teknik direktör Hector Cuper tarafından kadroda istenmeyen Banahene, bu defa Karşıyaka'nın yolunu tutmuş ve Ege temsilcisi kiralık olarak gönderilmişti.

Giresunspor'a kiralık olarak gönderildiği dönem alacaklarını tahsil edemediği için Orduspor'u TFF'ye şikayet ettiği iddia edilen Banahene'nin önümüzde ki sezon Orduspor'a geri dönmesi beklenirken, Ganalı futbolcunun hafta başında sözleşmesini tek taraflı feshettiği öğrenildi. Banahene, geçtiğimiz sezon PTT 1.Lig'de Karşıyaka forması ile 14 gol kaydetmiş ve gol krallığı sıralasında 3.sırada yer almıştı. Urfaspor’un da yakından ilgilediği Banahane’nin imza atacağı takım merakla bekleniyor.

Hüseyin ÖZTÜRK / Ajansspor

Anahtar Kelimeler:
Banahane
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.