banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak Kesmetaş köyleri

Karaköprü Belediyespor Zireve takibini sürdürüyor

 

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, Kilis Belediyespor’u son dakikada İbrahim Taşkıran’la bulduğu golle 1-0 yendi.

Kilis 7 Aralık stadyumunda oynanan zorlu maça Karaköprü Belediyespor tutuk başladı. Maçın ilk bölümünde pozisyon bulmakta zorlanan Kırmız Siyahlı ekip, İbrahim Ülüm’le girdiği birkaç pozisyonu değerlendiremedi. İki takımında çabaları sonu değiştirmeyince maçın ilk yarısı golsüz sonuçlandı.

İkinci yarıya daha istekli başlayan Karaköprü Belediyespor, galibiyet golü için baskını arttırdı. Maçın son dakikasında Kilis Belediyespor kalesi önünde oluşan karambolde top İbrahim Taşkıran’ın önünde kaldı. Taşkıran, sert ve düzgün bir vuruşla takımını öne geçiren golü attı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Karaköprü Belediyespor zorlu Kilis Belediyespor deplasmanından 3 puan alarak zirve takibini sürdürdü.

Karaköprü Belediyespor aldığı bu galibiyetle puanını 39’a çıkardı. Karaköprü Belediyespor gelecek hafta kendi sahasında ligin zayıf takımlarından Ovacık Belediyespor’u konuk edecek.

Maç sonunda açıklama yapan Karaköprü Belediyespor’lu futbolcu Deniz Işık, zorlu geçen maçta galibiyet aldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Teknik Direktör Ahmet Görgün ise “Maçın zorlu geçeceğini biliyorduk. Maça iyi hazırlanmamıza rağmen sahaya istediklerini yansıtamadık. Son dakikada gelen golle 3 puan aldık. Şimdi önümüzdeki maçlara bakıyoruz” dedi.

Kulüp Asbaşkanı Remzi Ay ise, “Kilis Belediyespor ligde her ne kadar hedefsiz olsa bile bu ligin en güçlü takımlarından biri… Çok zorlu geçen bir maçta 3 puan aldık. Ben bu galibiyeti bizi her zaman destekleten Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli ve Belediye Meclis üyelerimize armağan ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.