banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Bakkallar Futbol Takımı Kuruluyor

Konu hakkında bilgi veren Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun “Üyelerimiz belli bir yaşa geldikten sonra spordan ellerini çekiyorlar.  Oysa spor herkese yaşamın her anında lazım. Bu sebeple üyelerimizi bir araya getirmek, kaynaştırmak, haftada bir gece de olsa halı sahada ter atmak, spordan uzak kalmamak amacıyla böyle bir takım kuruyoruz. Üyemiz olup ta bu takımda futbol oynamak isteyen üyelerimiz varsa Odamızın 314 58 09 numaralı telefonuna ismini yazdırabilir” dedi.
Altun açıklamasında; “Geçtiğimiz yıl Sayın Valimizin öncülüğünde başlatılan 35 yaş futbol ligi bize ilham oldu. Bu sebeple de Sayın valimize teşekkür ederiz. Amaç Odamızın görevi sadece evraklara mühür basarak para almak değil. Sosyal anlamda da üyelerimize hizmet vermektir. Takımımız da yaş sınır yoktur. Takımımız 14 kişiden oluşacaktır.” Diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.