banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Bakan Kılıç, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın CAS başvurusunu değerlendirdi VİDEO

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) Fenerbahçe ve Beşiktaş kararını gazetecilere değerlendirdi. Kılıç; “Birinin ayağının sürçmesinden diğeri memnuniyet duyabilir ama şu günlerde yaşanan problemin esasında en fazla sorun oluşturduğu kurum Türk futboludur. Dolayısıyla problemlerin en kısa sürede çözümü arzu ve temennimizdir” dedi.

 

Şanlıurfa Milletvekilleri ile Valilik makamında Celalettin Güvenç’le bir araya gelen Bakan Kılıç, Şanlıurfa’da yapılan yatırımları aktardı. Bir gazetecinin CAS'ın Fenerbahçe ve Beşiktaş kararını sorması üzerine; “Hak arayışını sonuna kadar devam edecekler ve niyahayetinde ortaya çıkacak tabloya göre hareket edilecektir” şeklinde konuştu.

Ömer ASLAN / www.bvalikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.