banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Bakan Faruk Çelik, Karaköprü 3.Spor Şöleni startı verdi VİDEO

Karaköprü Faruk Çelik Spor tesisinde gerçekleşen Karaköprü 3.Spor Şöleni açılış törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Karaköprü İlçe Kaymakamı Mustafa Kutlu, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, İl Başkanı Yusuf Eğilmez, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü İlçe Başkanları, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, turnuvaya katılan öğrenciler ile velileri katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik; “Sporun Şanlıurfa’da gelişmesi konusunda emeği geçen bütün yöneticilerimizi kutluyorum, tebrik ediyorum ve okullar arasında başlayan müsabakaların başarılı geçmesini temenni ediyorum bu müsabakalar da İlkokul ve Lise düzeylerinde çok başarılı sporcular burada keşfedilecek hem Şanlıurfaspor’da hem de diğer takımlarımızda oynayarak geleceğin iyi sporcuları arasında yer alacaklardır” dedi.

Bakan Çelik ve beraberindekiler müsabakaya katılan her iki takım ve hakemlerle fotoğraf çektirdikten sonra hakemin ilk başlama düdüğü ile sahada topa ilk vuruşu gerçekleştirdiler.

Basketbol, voleybol, ve Futbol gibi çeşitli dallarda, Karaköprü’de bulunan okullardaki yaklaşık 320 öğrenci ve 32 takım halinde yarışacaklardır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.