banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Bakan Çelik'ten Şanlıurfaspor'a doping; 550 Bin TL
Bugün akşam saatlerinde Şanlıurfaspor sosyal tesislerini ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Faruk Çelik, Şanlıurfaspor'a 500 Bin TL para desteği ve 50 bin TL ise prim desteği verceğini açıkladı.

Şanlıurfasporlu futbolcularla akşam yemeği yiyen Bakan Çelik, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve AK Parti Başkan Vekili Erkan Sözen eşlik etti.

Şanlıurfasporlu futbolculara bir konuşma yapan Bakan Çelik; "Siz saha içerisinde asli görevinizi yapın. Ta Bursalardan, Ankara'laradan sizleri takip ediyorlar. Bizde saha dışında üzerimize düşeni yapmaya çalışacağız" dedi.

Şanlıurfaspor'a desteklerinden dolayı Bakan Çelik'e Teşekkür eden Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu; "Bu yıl hedeflediğimiz şampiyonluğu yaşamak istiyoruz" dedi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.