banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Bahri Kaya'nın Koltuğu Sallanıyor



YENİ TEKNİK ADAM ARAYIŞI

PTT 1.Lig'de kendi evinde Göztepe ve Boluspor mağlubiyeti, deplasmanda Ç Rize beraberliği ve son olarak Pazar günü kendi evinde ağırladığı Denizlispor beraberliği sonrası Teknik Direktör Bahri Kaya’nın koltuğu iyice sallanmaya başladı. Yönetim bu konuda henüz bir açıklama yapmazken kulübe yakın çevreler teknik adam arayışında olduğunu dile getiriyor.

GÖZLER KONYA MAÇINDA

Ligin 3. haftasında Kemal Kılıç’tan boşalan Teknik direktörlük koltuğuna oturan Bahri Kaya yönetiminde Sarı yeşilli ekiple çıktığı 12 maçta 4 galibiyet 4 mağlubiyet ve 4 beraberlik aldı. Gelecek hafta deplasmanda Konya Torku maçında alınacak herhangi bir puan kaybı sonrası yönetimin acil bir toplantı yapacağı ve en kısa zamanda yeni bir teknik direktör arayışına gideceği gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Şanlıurfaolay.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.