banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Rogers Kassım Mato Nebil Dirar robotik otomasyonlarla maksimum verime ulaşacak

Bahri Kaya'dan destek çağrısı

Kaya ayrıca, Cumartesi günü oynayacakları Göztepe maçında taraftarların büyük desteğini beklediklerini belirtti.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Cumartesi günü GAP Arena Stadyumu’nda ağırlayacağı Göztepe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-yeşilliler, dün hazırlıklarına 11 Nisan Stadı’nda devam etti. Teknik Direktör Bahri Kaya nezaretinde yapılan antrenman, yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.

Teknik Direktörü Bahri Kaya, hafta sonu 3-1 galip geldikleri Tavşanlı Linyitspor maçını ve Cumartesi günü oynayacakları Göztepe maçını değerlendirdi.

“Tavşanlı Linyitspor, bizim diğer maçlara göre bizim lehimize bir sonuç olarak hanemize yazıldı” diyen Kaya, deplasmanda aldıkları bu galibiyetin kendilerine moral verdiğini söyledi. Kaya,

Galibiyetten dolayı futbolcularını kutladı.

Çok önemli bir haftaya girdiklerini sözlerine ekleyen Kaya, “Hafta sonu Göztepe ile oynayacağız. Hem Tavşanlı hem Göztepe ve haftaya oynayacağımız Samsun takımları bizim altımızda yer alan takımlar. Bu takımlarla oynarken çok dikkatli hareket etmemiz gerekir. Asla ve asla kaybetmemeliyiz, yenemiyorsak yenilmemeliyiz. Çünkü bu sene bu ligde alt sıralarla alakalı bir takım olmak istemiyoruz. Gerçekten orta sıraları ve üst sıraları ilgilendiren, üst sıralarla ilgili mücadele eden bir takım olmak istiyoruz. PTT 1. Lig’de ilk yılımız, bunun için çok dikkatli olmalıyız. Tabi ki Göztepe maçı için kendi sahamızda oynamanın verdiği bir avantajla galibiyete daha yakın olan tarafız” dedi.

Kaya, cezalı maçlardan sonra sahalarında Göztepe karşılaşmasıyla seyircileriyle buluşacaklarını sözlerine ekleyen Kaya, “Bu anlamda seyircinin de ve bizlerin de geçmişten çıkardığı derslerle çok olgunlukla bir hafta sonu maçı oynayacağız. Bu maçı kazanmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Göztepe’nin de ligde ki konumu çok dikkate alındığında onlarında bize karşı dönüm maçı diye baktıklarını düşünüyorum. Ligdeki konum Göztepe’nin asla zayıf bir takım olduğunun göstergesi olmamalıdır. Bu tuzağa düşmemeliyiz, çok iyi bir takımla oynayacağız. Ama bizde iyi durumdayız, bu hafta eksiksiz ve sakatsız olarak Göztepe maçına hazırlanıyoruz” diye ifade etti.

 

“Şehirde bir değişim olması lazım”

“Şanlıurfa, yeni çıktığı bu ligde inanılmaz bir değişim yaşıyor ve bu lige alışmaya çalışıyor, bu çok zor bir şey” diyen Kaya, şunları konuştu;

“Bu sezon yüzde 75’i yeni futbolculardan oluşan bir ekip. Şehirde bir değişim olması lazım. Ben bu değişimi olabilecek seviyede görmüyorum ama biz birkaç maç kazandığımız zaman taraftarımız artacaktır. Parasal anlamda destek bekliyoruz. Bunu bir teknik adamın söylemesi güç ve zor ama bu lig başka bir ligdir, sıkıntıları vardır. Süper Lig’den oyuncu getiriyorsunuz buraya bunlar kolay değil. Oyuncuların ödenecek taksitleri var, primleri var. Bu anlamda Şanlıurfaspor’un maddi ve manevi her türlü desteğe ihtiyacı var. Şanlıurfaspor’un bundan sonra ki maçlarda taraftarını yanında görmeye çok desteği var.”

Haber: Uğur Budak / Sembol

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.