banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Bahri Kaya; Trabzonspor bize ağır fatura kesti VİDEO

Kaya, Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu’nda 4-0 kaybettikleri Trabzonspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, maça istedikleri gibi başlayamadıklarını belirterek, “Trabzonspor erken gelen golle de zaten favori olduğu müsabakada avantaj sağladı. 2-0’dan sonra bizim için maçı geri çevirmek zordu. Ancak oyun disiplininden kopmadık. Mümkün olduğunca mücadelemiz sürdürdük. Hatta ikinci yarının son bölümlerinde önemli fol pozisyonları da bulduk. Belki 2-1 yapabilirdik, hatta 2-2 de yapabilirdik. Ama gol atamamanın verdiği stresle defansta kaptırdığımız topla üçüncü gol geldi. Daha sonra da 4-0 geri düştük ve elendik.” dedi.

 

Sonucu hak etmediklerini savunan Kaya, “Fatura bizim için skor alarak ağır oldu. Ama takımımın zaman zaman gösterdiği iyi performanstan memnunum.” ifadelerini kullandı.

 

Futbolculardan Abdulhamit Yıldız da Trabzon’a galibiyet için geldiklerini, ancak bunu başaramadıklarını ifade etti. Takım olarak ellerinden geleni yaptıklarını anlatan Abdulhamit, “Elimizden geleni yaptık ama bireysel hatalarımız oldu. Trabzonspor da onları affetmedi. Skor adına kötü oldu ama bizim için iyi bir maç oldu. Bu maç bizim için iyi bir ders oldu.” dedi.

 

Özgür Özkaya ise taraftarlara iyi bir futbol izlettiklerini inandığını dile getirdi. Özgür, ellerinden gelen mücadeleyi göstermelerine rağmen beklenmedik bir farkla sahadan ayrıldıklarını söyledi.

Kaynak: Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.