banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Bahri Kaya, Kartal Maçında Sıkıntı Çektik

geçtiğimiz hafta deplasmanda 1-1 kaldığı Kartalspor maçı ile ilgili açıklamada bulunan Şanlıurfaspor Teknik direktörü Bahri Kaya; "11 e 11 oynanan karşılaşmanın ilk 45 dk sı sezonun en iyi maçlarından bir tanesiydi.
İlk yarıda gol bulabilirdik ancak Tisdell kırmızı Kart görerek oyundan çıktıktan sonra 10 kişi oynamanın sıkıntılarını çektik. İkinci yarının ilk 30 dakikası onlar iyi oynadı . Golü yedikten sonra maçı kazanmak adına gereken her şeyi yaptık fakat galibiyet için yetmedi" dedi.


Ankaragücü maçı içinde açıklamada bulunan Kaya şunları kaydetti ;

Olmazsa olmaz bir maç öncesi galibiyetten başka bir şey düşünmeden maça hazırlanıyoruz. Bu ligde pozisyonumuzu üst sıralara doğru değiştirmek istiyorsak bu maçı mutlaka kazanmalıyız diyen Kaya bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.